Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Medlem af Teknicar

Sulsted Autoteknik ApS er medlem af Teknicar. Det sikrer et godt håndværk og et højt teknisk niveau.

Kodning af nøgler tilbydes af kompetent firma

Har du brug for kodning af nøgler, en ekstra nøgle, eller er alle dine nøgler blevet væk? Så står vi hos Sulsted Autoteknik ApS klar til at hjælpe dig. Vi har den rette uddannelse samt det rette udstyr til at kode nye nøgler for dig, så du slipper for det besvær, der medfølger når man ikke har nogen nøgle. 

Vi befinder os i Sulsted, men står også til rådighed for kunder i blandt andet Tylstrup og Aalborg.

Vi er et firma med god erfaring inden for kodning af nøgler, hvorfor du trygt kan vælge os som samarbejdspartner. Vi brænder for vores arbejde og sætter en stor ære i at løse de opgaver, du måtte stille os. Du skal derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

Vi tilbyder mange former for kodning af nøgler

Vi skærer og koder selv nøglerne på vores eget værksted, hvor vi ved, at tingene er i orden og fungerer, som de skal. 

Vi tilbyder både kodning af almindelige nøgler samt af fjernbetjeningsnøgler. Derudover er vi også behjælpelige, hvis du skulle være så uheldig at alle nøglerne er væk. Vi tilbyder desuden programmering af startspærresystemer.

Hos os finder ud altså en lang række ydelser, hvorfor ingen opgave hverken er for stor eller for lille. Vores priser på kodning af nøgler er konkurrencedygtige, og kvaliteten på det udførte arbejde er høj, uanset hvad opgaven lyder på.

Kontakt os hvis du mangler en ny nøgle

Mangler du hjælp til en opgave i forbindelse med kodning af nøgler, står vi til rådighed og klar til at hjælpe dig.

Du skal blot kontakte os på telefon: 21 78 06 44 eller skrive en e-mail til: kontakt@sulstedautoteknik.dk, så ringer vi tilbage for at aftale nærmere.

​✩✩✩✩✩

Vurderet 4,7 ud af 5 stjerner

Baseret på over 41 anmeldelser fra Google, Facebook og Autobutler

Lad os hjælpe dig​

​Som medlem af Teknicar er vi et frit, selvstændigt værksted, som indgår i et professionelt samarbejde. Godt håndværk betyder effektiv reparation ved skader og klargøring til syn.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os via formularen her på siden. Alternativt kan du gå til Kontakt-siden.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformationer​

​Sulsted Autoteknik ApS

CVR: ​ 36924241

Postnummer, by & adresse

Kontakt os